×

Fokkalveren

Als gevolg van intensief en langdurig onderzoek gecombineerd met feedback van onze klanten heeft Eurolac een breed assortiment melkvervangers ontwikkeld die gebaseerd zijn op magere melk of wei.

Melkvervangers

Door het gebruik van hoogwaardige melkproducten, plantaardige oliën en vetten, in combinatie met premixen, vitaminen en toevoegingen streven wij naar de hoogste groei. Onze producten zijn perfect geschikt voor handmatige zowel als automatische voersystemen doordat ze zeer goed oplosbaar zijn en goede doorloop eigenschappen hebben.

Ingrediënten voor melkvervangers

Wij ontwikkelen supplementen die gebruikt kunnen worden om toegevoegd te worden aan grondstoffen die lokaal al beschikbaar zijn zoals bijvoorbeeld wei, magere melk en vetten. Op deze manier zijn onze klanten in staat om lokaal hoogwaardige kalvermelken te produceren.

Complete voeders en muesli ‘s 

Om een vloeiende overgang te realiseren rondom het spenen kunnen wij hoogwaardige kalvervoeders leveren ter aanvulling op de kalvermelken. Onze muesli ’s zijn zeer smakelijk en bovendien zeer goed verteerbaar omdat wij de grondstoffen maximaal kunnen ontsluiten.